The Beauty Nest

The Beauty Nest

Ansiktsbehandling

MEDISINSK HUDPLEIE

ANSIKTSBEHANDLINGER MED NIMUE

Ansiktsbehandling med Nimue

Nimue Express-Peel - Kr  590,-

Rask og effektiv fruktsyrebehandling om gir synlige resultater. Optimaliserer virkningen av hjemmeproduktene.

Nimue Deep Cleanse                                   850,-

En dyprensende behandling som korrigerer og klargjør, med fokus på utklemming og tilpasset maske med massasje. Inkluderer også utvalgte TDS-serum for å imøtekomme din hudtilstand. Passer for alle, særlig effektiv for problemhud.

Nimue Glow Peel                                        890,-

Behandling med Nimues virksomme fruktsyrepenslinger og spesialmasker tilpasset hudtilstand og behov.

Passer for alle - både som en førstegangsbehandling, kur eller vedlikehold. Gir en jevnere hudstruktur, finere porer og frisk glød.

Nimue Active Rejuvenation       1150,-/1250,-

En aktiv, men mild og trygg behandling med 15% Bio- Active Complex. Inkluderer Nimue fruksyrepensling, utklemming og tilpasset maske/spesialmaske samt utvalgte TDS-serum for å imøtekomme din hudtilstand. Avslappende nakke og skulder massasje.

Denne behandlingen gir synlige resultater i form av redusert porestørrelse, jevnere hudstruktur, bedre elastisitet og frisk glød.

Professional Eye Treatment System        550,-

En profesjonell behandling designet for det delikate øyepartiet. Inkluderer Collagen Eye Film Mask, intensive Eye Serum og en drenerende massasje. Gir økt sirkulasjon og intens fuktighet, ideell for behandling av poser under øynene, mørke ringer, linjer og rynker. Jobber både forebyggende og reparerende.

Microdermabrasjon-Diamantsliping     Enkeltbehandling 690,- Kur- 6 behandlinger 3290,-

Krystallsliping, eller microdermabrasion som behandlingen også heter, er en type hudsliping. Dette betyr at man sliper ned hudens ytterste lag; epidermis, mekanisk. Dette kan sammenlignes med å slipe en ujevn overflate med et svært fint sandpapir. slipe bort det ytterste hudlaget, stimuleres gjenoppbyggingen av ny og frisk hud. For å oppnå ønsket resultat bør man utføre en kur på 6 behandlnger. For å opprettholde resultatet, må man vedlikeholdsbehandle ca hver tredje måned.

Under Nimue behandling

HUDPLEIE

SKINPEN Microneedeling               1490,-   Kur- 6 behandlinger 6900,-

Behandling med SkinPen
Behandling med SkinPen

  • Aldring
  • Akne arr
  • Store porer

SkinPen™ eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på norsk kaller man det Kollagen Stimulerende Behandling.

Dette er en oppstrammende behandling som ved hjelp av små nålestikk og aktive serum bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, akne arr, fine linjer og rynker.

SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden -hudfornyelse fra innsiden og ut!

Hvordan fungerer det?

SkinPen™ virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikrohull i underhuden. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden –
disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene
fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Behandlingen øker opptaket av de høytkonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

ANSIKTSBEHANDLINGER MED PHFORMULA

phformula1c
Alle behandlinger følges opp med råd og veiledning til bruk av hjemmeprodukter.

A.G.E. 1 / A.G.E. 2                         1290,- / 1690,-

Anti- age "hud resurfacing" behandling.

M.E.L.A. 1 / M.E.L.A. 2                1290,- / 1690,-

Behandling som passer for aldrende- og hyperpigmentert hud.

A.C.N.E. 1 / A.C.N.E. 2                 1290,- / 1690,-

Behandling for problemhud, passer for alle aldre.

C.R. behandling                               990,-

Behandling for de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioal dermatit eller annen kronisk rødhet i huden.

Ring nå!