The Beauty Nest

The Beauty Nest

Botox behandlinger

Behandling med Botox

Trygg behandling med Botox

Fjerne rynker med BotoxAlle ønsker å se opplagte og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Botox er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både kvinner og menn og effekten varer i snitt 3–5 måneder.

De fleste opplever at spenningshodepine forsvinner etter behandling med botox i panne og sinnarynke. Dette grunnet at muskler slapper av og ikke blir anspent.

Botox er et registrert legemiddel som benyttes til å fjerne rynker. Botox virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen, dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

Mange får ofte en ekstra pose under øynene når de smiler og Botox er da det som er mest effektivt. Det settes da noen små stikk i ytterkant av øyeregionen. Man må være oppmerksom på at man kan få små blodutredelser av sprøytestikket.

Bruksområder Botox

De vanligste behandlingsomrder med Botox er for eksempel:

  • Sinnarynken mellom øyenbrynene
  • Smilerynker
  • Tanngnissing
  • Tversoverlinjer i pannen

Botox har en rekke bruksområder, kontakt oss om du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg.

Behandlingen 

Botox settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer etter noen dager og varer i 3-5 måneder.

Botox brukt til å fjerne rynker er nå den mest vanlige kosmetiske behandlingen i Norge og USA. I Norge har vi hatt erfaring med denne type behandling i 10 år og ingen alvorlige bivirkninger er registrert.

Hva er Botox? 

Botox er et registrert legemiddel, et renset protein, som injiseres i små volum i ansiktsmusklaturen for å få den til å slappe av, slik at linjene glattes delvis eller helt ut.

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i USA i ca. 15 år. Middelet er registrert i over 100 land.

Slik utføres behandlingen 

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn nål, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca. 20 min.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.

Etter injeksjonen tar det 3-4 dager før Botox begynner å virke, og inntil 10 dager før man får full effekt.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen? 

Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.

Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Hva koster Botox behandling?

  • 1 område  2500,-
  • 2 områder 3900,-
  • 3 områder 4900,-
  • Øvrig behandling etter avtale

Ring nå!