The Beauty Nest

The Beauty Nest

Restylane behandling

Behandling med Restylane

Restylane mot rynker

Verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk.

Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 16 år og med over 20 millioner behandlinger.Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og er ansett som The Gold Standard innad i bransjen.

fil-07-11-2016-22-42-13

Bruksområder Restylane

 • Volum i leppene
 • Behandling av rynker og linjer i ansikt
 • Behandling av rynker og linjer på hals og bryst
 • Behandling av rynker og tapt volum på hender
 • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
 • Nesekorreksjoner
 • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
 • Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
 • Arrbehandling

Restylane Skinbooster

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.
Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Behandlingsprogram og området som skal behandles
Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.
Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.
Vitenskapelig bevist resultater

Hvordan virker Skinboosters?

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder:
■ Ansikt
■ Lepper
■ Decolletage og hals
■ Hender
■ Akne arr

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Hva er Restylane laget av? 

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres rett under huden og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Produktet gir umiddelbare og langvarige fordeler uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Hvordan foregår behandling med Restylane

Konsultasjon foretas alltid før man settes opp til behandling med Restylane. Her vil du få grundig informasjon om forberedelser til behandling, selve behandlingen samt tiden etterpå.De fleste foretrekker å få bedøvelse før behandling med Restylane i leppene, her benytter vi en bedøvende krem.
Restylane injiseres i leppene via en tynn nål.Behandlingen tar ca 30 minutter. Det er normalt å føle noe ubehag i form av, hevelse, rød/blåmerker, kløe, smerte eller ømhet i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.

Hvordan virker Restylane

Restylane er en klar gel basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Restylane har en unik evne til å trekke til seg vann, dette gjør at volumet opprettholdes selv når Restylane begynner å løse seg opp.

Fillers gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Etter første behandling anbefaler vi ny behandling etter 4mndr for å opprettholde resultatet. Effekten av en behandling med Restylane vil deretter kunne vare fra 3-9 måneder avhengig av det hudtype, livsstil og alder. På grunn av leppenes vevstype, så vil en her ha en noe kortere varighet enn i andre områder.

Hva koster behandlingen med Restylane?

 • Restylane 0,5 ml 2600,-
 • Restylane 1 ml 3500,-
 • Restylane lip 3500,-
 • Restylane Perlane 0,5 ml 2800,-
 • Restylane Perlane 1 ml 3700,-
 • Skinbooster Kr 2290,-
 • Øvrige behandlinger etter avtale.
Ring nå!