The Beauty Nest

The Beauty Nest

Om oss

Kosmetisk hudpleie hos The Beauty Nest

The Beauty Nest MediSpa fokuserer på kosmetisk hudpleie som gir naturlig men synlig resultat. Vår høyt kvalifiserte lege, sykepleier og terapeuter har solid erfaring og utdannelse innen sine spesialfelt og er alltid oppdatert på de nyeste teknikkene. Vi tilbyr estetisk ansiktsløft, injeksjonsbehandlinger og tilpassede hudprogram. Vi legger stor vekt på kommunikasjon og kvalitet, vår viktigste prioritet at kunden føler seg ivaretatt og trygg.

Lege med lang erfaring Trygg behandling med Botox & Restylane!

Dr. Christian Ulsten Sælen har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger. Han har en rekke spesialiseringer med botox og Restylane behandlinger fra Norge, Sverige og Tyskland.
Han er ansvarlig lege for flere salonger i Norge. Han jobber som lege ved The Beauty Nest MediSpa med Restylane og Botoxinjeksjoner, klasse 3 pH Formula

Restylane er et naturlig stoff

Restylane er en hyaluronsyre-gel som injiseres i huden for å fylle ut rynker, skape volum og gi generell hudforbedring.

Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer. Det finnes blant annet i hudens bindevev og bidrar til å holde huden elastisk. Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra ung alder og vi får tørrere hud og mindre volum. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk og derfor helt trygg å injisere. Det er vitenskapelig bevist at behandling med Restylane kan gjenskape hudens elastisitet og gjøre den yngre.

Muskelavslappende injeksjonsbehandling.

Injeksjonsbehandling med virkestoffet Botulinumtoxin-A har i over 20 år har blitt brukt medisinske behandlinger. Stoffet er også godkjent til bruk mot migrene, overdreven svette, muskelkramper i halsen og til å fjerne sinnarynken i pannen.

Botox som injiseres hindrer små muskelgrupper i utvalgte områder fra å trekke seg sammen, og den overliggende huden jevnes og glattes dermed ut. Huden over muskel som blir behandlet vil ha den samme sensibilitet.

Botox blir ikke værende permanent i kroppen, men skilles ut som avfallsstoff.

Kontakt oss for tilbud på SkinPen behandling

SkinPen™ eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på norsk kaller man det Kollagen Stimulerende Behandling.

Dette er en oppstrammende behandling som ved hjelp av små nålestikk og aktive serum bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, akne arr, fine linjer og rynker.

SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden -hudfornyelse fra innsiden og ut!

Ring nå!